Risotto Funghi met ham en champignons

risotto_funghi_ham (3K)

voor 2 - 3 personen
  • 1 pak Lassie Risotto Funghi
  • 2 eetl. boter
  • 1 ul, fljngesnlpperd
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 125 g champignons, in plakjes
  • 125 g hambiokjes

8reng de risotto in een pan met 50 cl koud water al roerende aan de kook.
Laat de risotto onafgedekt 12 minuten zachtjes koken.
Neem de risotto van de warmtebron en laat deze 5 minuten afgedekt nagaren.
Verhit intussen de boter in een koekenpan en fruit hierin de ui en paprika ca. 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de champignons aan de paprika toe en bak deze ca. 3 minuten op middelhoog vuur mee.
Verwarm de hamblokjes kort met het groentemengsel mee.
Schep het groentemengsel door de risotto.
Breng de risotto op smaak met zout & peper.
Verdeel de risotto over de borden.

Serveertip
Varneer de risotto met 3 eetlepels Parmezaanse kaaskrullen.

Tip
Lekker met een groene salade.

Bron: Lassie

Terug