Italiaanse tagliatelle bolognese

tagliatelle_bolognese (2K)

vegetarisch
  • 200 g tagliatelle
  • 1 à 2 stengels bleekselderij
  • 3 worteltjes
  • 6 champignons
  • 2 eetl. (olijf)olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 cl tomatensaus
  • 1 theel. Italiaanse kruiden
  • zout & peper
  • 1 pak Alpro soya tofu fijngehakt

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Maak de bleekselderij, de worteltjes en de champignons schoon en snijd deze in plakjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin op matig vuur de uitgeknepen teentjes knoflook.
Voeg de tofu fijngehakt met de groenten toe en roerbak dit 3 minuten.
Voeg de saus en de kruiden toe en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met zout & peper.
Lekker met pasta, geraspte kaas en een groene salade.

Alpro soya

Terug