Ravioli met spinazie en rauwe ham

voor 2 personen

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. olie
  • 750 g spinazie of 400 g diepvries spinazie
  • 150 g rauwe ham
  • 4 eetl. droge sherry of witte wijn
  • 1 pak koelverse ravioli (250 g)

Maak de uien en de knoflook schoon en snijd het klein.
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
Houd hiervan de helft apart.
Voeg de spinazie aan de andere helft toe en smoor de groente gaar of laat de spinazie ontdooien.
Snijd de rauwe ham in reepjes.
Meng de ham door de spinazie en maak het op smaak met cayennepeper, een beetje zout en de sherry.
Kook de ravioli gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep de rest van de gefruite ui met knoflook door de ravioli.
Verdeel de ravioli en de spinazie over 2 borden.

Bron: Voedingscentrum

Terug