Lamskoteletjes in balsamicohoningmarinade

  • 1 pakje lamskoteleijes
  • 1 eetl. oregano
  • ½ eetl. balsamicoazijn
  • 1 klein teentje knoflook (geperst)
  • ½ eetl. honing
  • ½ theel. mosterd (grove)
  • 1 eetl. witte wijn
  • 2 eetl. olijfolie
  • snufje verse peper
  • snufje zeezout

Roer in een mengkom de oregano, balsamico azijn, knoflook, honing, mosterd, witte wijn en olijfolie tot een marinade.
Bestrijk de lamskoteletjes met de marinade en laat het vlees 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Laat het vlees kort voor gebruik op kamertemperatuur komen.
Laat de koteletjes in een zeef uitlekken.
Grill de koteletjes op de grill in ca. 3 minuten per zijde mooi rosé.
Serveer de koteletjes met een groene salade en gepofteaardappel.

Bron: Odin recepten

Terug