Biefstuk met paprikasaus

voor 2 personen

  • 2 geroosterde paprika's (pot)
  • 1 sjalot of kleine ui
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 1 dl kookroom light
  • 2 biefstukjes

Warm de grill of grillpan voor.
Laat de paprika's uitlekken en pureer ze met een staafmixer of in de keukenmachine.
Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
Fruit de sjalot in de margarine glazig.
Voeg royaal peper en een beetje zout toe.
Schenk de room er bij en breng dit aan de kook.
Roer de paprikapuree er door en maak de saus op smaak met peper.
Houd de saus warm.
Bestrooi de biefstukjes met peper en een beetje zout en gril ze in 4 - 6 minuten bruin.
Geef de saus er bij.

Menusuggestie
Lekker met witlof en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug