Wok rolls met pittige kokoskip en groenten

wokroll_kokoskip (1K)

  • 300 g kipfilet
  • 500 g gemengde roerbakgroenten
  • sambal brandal
  • wokolie
  • geraspte kokos
  • 1 pakje romige kokosmelk
  • 1 pak wokrolls

Snijd de kipfilet in reepjes.
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kip 5 minuten.
Voeg de groenten toe en wok deze 3 minuten mee.
Voeg naar smaak sambal (hoe meer, hoe heter!) en de kokosmelk toe en laat ca. 2 minuten op een hoog vuur inkoken.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verdeel het kip-groentemengsel over de wokrolls en bestrooi ze royaal met de kokos.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Geef er atjar tjampoer als een frisse salade bij.

Lekker anders kan ook
Vervang de roerbakgroenten door kleine broccoliroosjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Gemberyoghurt met cashewnoten toe.

Bron: Conimex



Terug