Sweet & sour woknoedels met broccoli en seroendeng

sweet_sour_woknoedels_broccoli (6K)

  • 300 g broccoli
  • 200 g kipfilet
  • 1 rode ui
  • 2 eetl. wokolie
  • 1 zak woknoedels
  • 3 eetl. seroendeng
  • 5 eetl. Conimex Woksaus Sweet and Sour

Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze 2 minuten in ruim kokend water.
Afgieten.
Snijd de kipfilet in reepjes.
Pel en halveer de ui in reepjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje olie toe en wok de ui met de broccoli 3 minuten.
Voeg de kip toe en roerbak ca. 5 minuten.
Schep de woknoedels erdoor.
Roer er 2 eetlepels zoet-kruidige seroendeng en de Conimex Woksaus Sweet and Sour door.
Goed doorwarmen.
Verdeel de noedels over 2 borden of grote kommen en strooi de rest van de zoet-kruidige seroendeng erover.

Tip
Voor een heel andere smaakbeleving kun je de Woksaus Sweet & Sour vervangen door Woksaus Teriyaki Honing dat geeft een heerlijk mild-kruidige honingsmaak aan het gerecht.

Bron: Conimex

Terug