Couscous met shoarma en roerbakgroente

voor 2 personen

  • 1 eetl. rozijnen
  • ½ bouillontablet
  • 175 g snelkookcouscous
  • 1 eetl. olie
  • 150 g varkensvleesreepjes
  • ca. 1 eetl. shoarmakruiden
  • 400 g roerbakgroente
  • 3 - 4 eetl. chilisaus (flesje)

Was de rozijnen.
Breng 3 dl water aan de kook en los het stuk bouillontablet er in op.
Schenk dit over de couscous en voeg de rozijnen toe.
Laat dit 5 minuten wellen.
Roer de couscous met een vork los.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees met de shoarmakruiden gaar en bruin.
Voeg de groente toe en roerbak dit mee gaar.
Doe de couscous erbij met wat chilisaus en warm het geheel goed door.
Maak het gerecht op smaak met eventueel wat chilisaus.

Bron: Voedingscentrum

Terug