Rolladerolletjes met koude mierikswortelsaus

voor 2 personen

  • 1 sneetje witbrood zonder korst
  • 2 eetl. melk
  • 1 eetl. geraspte mierikswortel (potje)
  • 1 theel. poedersuiker
  • 1 eetl. halfvolle yoghurt
  • azijn
  • mosterd
  • 50 g runderrollade (vleeswaar)
  • 25 g waterkers of enkele slabladen

Snijd het brood klein en week het in de melk.
Roer het geweekte brood glad en klop er de geraspte mierikswortel, de poedersuiker en de yoghurt door.
Maak de saus op smaak met wat azijn en mosterd.
Rol de plakjes rollade op.
Verdeel de gewassen waterkers of sla over 2 borden en schik de rolladerolletjes erop.
Geef de saus er bij.

Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht in sinaasappelsap gestoofde eendenbout, bloemkoolroosjes en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug