Sweet chili rijst met Chinese kool en koriander

sweet_chili_rijst (2K)

  • ½ Chinese kool
  • wokolie
  • 200 g vleesreepjes
  • 6 eetl. atjar tjampoer
  • 1 zakje Conimex Voorgestoomde witte Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 2 eetl. fijngehakte koriander

Maak de kool schoon en snijd in reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 4 minuten.
Voeg de kool toe en wok ca. 3 minuten mee.
Voeg de voorgestoomde wokrijst direct vanuit de verpakking toe, voeg de woksaus en de atjar toe en warm het geheel goed door.
Schep de sweet chilirijst in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de koriander.

Op tafel
Serveer er kroepoek cassave bij voor een lekker knappertje en zet sambal manis op tafel voor degenen die van extra pit houden.

Lekker anders kan ook
Vervang de Chinese kool door spitskool en de koriander door selderij.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade met gerookte kip en ananas en Flensjes met karamelappeltjes toe.

Bron: Conimex

Terug