Currykokosrijst met kip, doperwtjes en rode ui

curry_kokosrijst (2K)

  • 200 g kipfilet
  • 2 rode uien
  • 200 g doperwtjes (diepvries)
  • wokolie
  • 1 zakje Conimex Voorgestoomde gele Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Kip Curry Kokos
  • 1 eetl. geraspte kokos

Snijd de kipfilet in reepjes.
Pel en snijd de uien in partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes en de partjes ui ca. 5 minuten.
Voeg de doperwtjes toe en wok ca. 3 minuten mee.
Voeg de voorgestoomde wokrijst direct vanuit de verpakking aan de woksaus toe en warm het geheel goed door.
Schep de currykokosrijst in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de kokos.

Op tafel
Geef er voor een krokant accent kroepoek naturel bij.

Lekker anders kan ook
Rooster de geraspte kokos vlak voor het toevoegen goudbruin in een hete droge koekenpan.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Maleise kipsaté met ketjap-limoensaus en Gemberyoghurt met cashewnoten toe.

Bron: Conimex

Terug