Aardappelpaella

aardappelpaella (2K)

  • 8 kleine vastkokende aardappelen
  • 8 gamba's
  • 300 g mosselen
  • 4 dunne worstjes
  • 4 tomaten
  • 5 dl visbouillon
  • 1 zakje saffraandraden
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • ½ bussel peterselie
  • 4 eetl. olijfolie
  • peper & zout

Schil, was en snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm.
Gaar ze in de visbouillon en giet af.
Bewaar de bouillon, doe er de saffraandraden bij en laat trekken.
Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in de olijfolie.
Voeg de gamba's, de worstjes en de mosselen toe.
Gaar alles onder gesloten deksel gedurende 10 minuten.
Bevochtig met de helft visbouillon.
Laat nog even sudderen en voeg de gehakte tomaten en de gehakte peterselie toe.
Doe er als laatste de aardappelblokjes bij en meng goed.
Breng op smaak met peper en zout.

Tip

Voeg extra inktvisringen toe.

Bron: Patapas

Terug