Tagliatelle met courgette en citroen

tagliatelle_courgette (2K)

  • 2 courgettes
  • 1 ui
  • 2 x 180 g Alpro soya Tofu fijngehakt
  • 25 cl Alpro soya Cuisine
  • 2 eetlepels Alpro soya Bakken en Braden
  • sap en rasp van 1 citroen
  • enkele takjes citroentijm
  • peper en zout

Was de courgettes, snijd ze in de lengte doormindden en verwijder de zaadlijsten.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de ui fijn en fruit het in Alpro soya Bakken en Braden.
Voeg de courgetteblokjes, takjes citroentijm, citroensap en citroenrasp toe.
Breng het op smaak met peper en zout.
Laat 10 minuten garen onder gesloten deksel.
Voeg de Alpro soya Tofu fijngehakt en Alpro soya Cuisine toe.
Schep om en laat nog 5 minuten zonder deksel op een matig vuur verder sudderen.
Kook de tagliatelle 'al dente', verdeel over de borden en schep er de courgette-tofu-saus over.

Bron: Alpro soya

Terug