Notennasi met gerookte kipreepjes

notennasi (4K)

  • 400 g witte rijst
  • wokolie
  • 600 g nasigroenten
  • 1 bakje (150 g) gerookte kipreepjes
  • 6 eetl. ketjap manis
  • 1 theel. sambal oelek
  • 1 zakje Conimex Kruidenmix voor Nasi
  • 75 g gemengde gezouten noten

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de nasigroenten ca. 5 minuten.
Voeg de kipreepjes, de ketjap en de sambal toe en wok 2 minuten.
Voeg de rijst en de kruidenmix toe en wok ca. 3 minuten.
Hak de noten grof en meng ⅔ op het laatst door de nasi.
Verdeel de notennasi over 4 borden en bestrooi met de rest van de noten.

Op tafel
Zet een salade van komkommer en wat atjar taugé op tafel.
Deze frisse, zoetzure salade is erg lekker bij deze notennasi.

Lekker anders kan ook
Vervang de ketjap manis door ketjap gold edition voor een nog verfijndere smaak.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Peertjes in limoensiroop toe.

Bron: Conimex

Terug