Saucijsjes met paprikamix in een tomatensaus

  • 4 rundersaucijsjes
  • 2 kneepjes vloeibaar voor koken, bakken en braden
  • 350 g spaghetti
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 pastasaus in zak – pittig
  • 1 geraspte kaas

Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de rundersaucijsjes in 15 minuten gaar.
Zet ondertussen een pan met water op het vuur en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Maak de paprika's schoon en snijd ze in grote stukken.
Doe een beetje vloeibare margarine in een pan en roerbak gedurende twee minuten de paprika's op hoog vuur.
Zet het vuur lager en voeg de pastasaus toe.
Laat het geheel gedurende 10 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden en schep daarop de saus.
Garneer het gerecht met wat geraspte kaas.

Tip
Vervang de geraspte kaas eens door mozzarella.

Life & Cooking

Terug