Asperge/roerei met zalmsnippers

  • 400 g asperges
  • 4 eieren
  • 200 g zalmsnippers
  • 1 zakje saus voor asperges
  • peper & zout
  • vloeibare margarine

Bereid de asperges volgens het basisrecept.
Haal dan de asperges uit de pan, en laat ze goed uitlekken.
Bereid de saus voor asperges volgens beschrijving op de verpakking.
Snijd de asperges in stukjes.
Breek de eieren in een beslagkom en roer/kluts ze heel erg goed.
Voeg wat zout & peper toe.
Voeg wat vloeibare margarine in de pan/wok of koekenpan en wacht tot de belletjes verdwenen zijn.
Giet de eiermassa erin en laat de eieren onder voortdurend roeren garen.
Roer waneer de stollende massa nog wat vochtig is, de zalmsnippers toe, en spatel even om en doe als laatste de asperge stukjes erbij en spatel dit ook even om, voorzichtig dat het geen papje word.
Verdeel de roerei over de borden en schep hierover de asperge/zalm/eimassa.
En daarover giet je de heerlijke saus voor asperges die je hebt klaarstaan.

Serveertip
Dit smaakt voortreffelijk bij boerenbrood, maar het smaakt ook geweldig op een pasta.

Bron: Lekker en Apart

Terug