Varkenshaas met ricotta, parmaham en salie

  • 400 g spaghetti
  • 2 varkenshaasjes van 200 g
  • 4 plakken parmaham
  • 1 bakje ricotta
  • 4 blaadjes salie
  • 3 eetl. vloeibare margarine
  • 3 eetl. pesto di ricotta
  • 50 g rucola

Kook in een pan ruim water de spaghetti ‘al dente’ (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de varkenshaasjes in de lengte door en sla de stukken plat.
Leg op ieder stuk vlees een plak parmaham, smeer daarop wat ricotta en leg er tot slot een blaadje salie op.
Rol de varkenshaas in de lengte op en zet het vlees vast met een cocktailprikker.
Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de vleesrolletjes in ongeveer 12 minuten rondom goudbruin.
Was ondertussen de rucola en meng die samen met de pesto door de pasta als deze klaar is.
Serveer de pasta in een diep bord met daarop een varkenhaasrolletje.
Lekker met een frisse groene salade.

Life & Cooking

Terug