Penne met boerenkool

  • boerenkool
  • evt. 1 paprika, fijngesneden
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • een scheutje olijfolie
  • 1 tl bouillonpoeder
  • een scheutje sojasaus (ketjap)
  • een scheutje soya cuisine (of slagroom)
  • 2 theel. kerrie
  • 4 eetl. zonnebloempitten, geroosterd
  • evt. 150 g oude geitenkaas, grof geraspt
  • penne voor 4 personen

Fruit ui, knoflook en evt. paprika in olie in een grote pan.
Voeg de boerenkool toe en schep deze een paar maal om tot ze geslonken is.
Voeg bouillon, kerrie en sojasaus toe en laat de boerenkool gaar worden.
Kook ondertussen de pasta met een snufje zout beetgaar.
Giet de pasta af en schep hem met een scheutje soya cuisine door de boerenkool.
Rooster de zonnebloempitten en voeg deze eventueel met de geitenkaas toe.
Roer het geheel goed door elkaar en serveer meteen.

Bron: Odin recepten

Terug