Aardappelpapardella's

aardappelpapardellas (2K)

  • 8 grote vastkokende aardappelen
  • 4 eetl. kappertjes
  • 4 eetl. zwarte olijven
  • 1 bakje kerstomaten
  • 1 eetl. salie
  • 4 eetl. zout
  • 4 eetl. peterselie
  • 4 eetl. olijfolie
  • peper

Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in plakjes van 2 cm dik.
Snijd de plakjes in dunne reepjes met een dunschiller.
Spoel de aardappelpapardella's af onder koud water, laat ze uitlekken en bak ze gaar in de wok in de olijfolie.
Voeg vervolgens de kappertjes, de fijngehakte olijven, de kerstomaten, de gehakte salie en de fijngesneden ansjovis toe.
Kruid met peper en roer om.
Serveer de aardappelpapardella's in een kommetje, afgewerkt met wat fijngehakte peterselie.

Tip
Deze aardappelpapardella's zijn het perfecte alternatief voor pasta.
Lekker met alle traditionele pastasauzen.

Bron: Patapas

Terug