Geroerbakte filetlapjes met peultjes en noten

voor 2 personen

  • 200 g gemarineerde varkensfiletlappen
  • 1 dunne prei
  • 200 g peultjes
  • 2 eetl. cashewnoten
  • 1 eetl. olie
  • 1 dl bouillon
  • ketjap
  • 2 theel. maizena

Snijd de filetlapjes in dunne repen.
Maak de prei schoon en snijd hem in ringen.
Maak de peultjes schoon en halveer ze.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan goudbruin en neem ze uit de pan.
Verwarm de olie en bak hierin het vlees bruin.
Roerbak de prei en de peultjes enkele minuten mee.
Voeg de bouillon toe en maak het geheel op smaak met wat ketjap en eventueel peper.
Bind het vocht met de aangemengde maizena.
Strooi er de cashewnoten over.

Menusuggestie
Lekker met mihoen.

Bron: Voedingscentrum

Terug