Meritus-filet pur 'au simple face'

filetpur (2K)

  • 800 g Meritus-filet pur (200 g per persoon)
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 2 busseltjes raketsla
  • 50 g appelkappertjes
  • 50 g kleine kappertjes
  • 50 g grana padano-schilfers (16 maanden oud)
  • 4 eetl. olijfolie (eerste persing)
  • 4 eetl. balsamicocrème (ingekookt balsamicoazijn)
  • peper
  • grof zeezout

Bak de filet pur aan één zijde tot het vlees bovenaan warm is.
Kruid naar eigen smaak met grof zeezout & peper.
Schik het vlees op het bord met de gebakken zijde naar beneden.
Werk af met de raketsla, de twee soorten kappertjes, de grana padano en de zongedroogde tomaten.
Besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicocrème.

Bron: Het Recept Van De Week



Terug