Bospasta

bospasta (1K)

Grote pan water op het vuur zetten.
Veel zout en zwarte peper erbij.
Plus 2 geplette jeneverbessen.
Aan de kook brengen.
In grote koekenpan scheutje olijfolie (de gele, niet de groene), gesnipperd uitje en knoflookteentje fruiten.
Helft van een zakje ‘pennette del bosco’ (gedroogde mix van tomaat, paddestoel, olijven, wortel, kruiden,enz.) er door roeren en meteen een hoeveelheid pastawater erdoor roeren totdat de massa dik vloeibaar wordt.
In andere pan klein beetje boter doen en twee handenvol (gemengde) paddestoelen 5 minuten zeer heet aanbakken.
Lintpasta koken (gedroogde Cipriani in 2 minuten!) en door de massa roeren.
Op warme borden scheppen.
Paddo’s d’r op, scheutje truffelolie op elk bord.
Paar krullen Parmezaan.

Bron: Confit.nl

Terug