Knoflook koriander wokroll met vis, snijbonen en lente-ui

wokroll_koriander (1K)

  • 4 lente-uitjes
  • 400 g snijbonen
  • 400 g kabeljauwfilet
  • wokolie
  • Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
  • 1 pak Conimex Wokrolls
  • 100 g zeer fijngesneden wortel

Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) schuin in ringen.
Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
Snijd de kabeljauw in blokjes van ca. 3 cm.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de blokjes vis voorzichtig ca. 2 minuten.
Schep ze even uit de pan.
Zet de wok terug op het vuur, voeg eventueel nog een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen ca. 2 minuten.
Voeg 10 eetlepels woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Voeg de vis toe en warm goed door.
Besprenkel ondertussen de wokrolls met wat water en verwarm 20 sec per wokroll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Verdeel over elke wok roll de kabeljauw met snijbonen en bestrooi met lente-uitjes en geraspte wortel.
Rol ze op en leg ze op borden.

Op tafel
Serveer er voor een fris accent atjar tjampoer bij.

Lekker anders kan ook:
Vervang de kabeljauw door gemengde zeevruchten (diepvries).

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en rijst-kokosdessert met rode vruchten.

Bron: Conimex

Terug