Pasta met worst

voor 2 personen

  • 150 - 200 g volkoren pasta, bijv. schelpjes
  • 1 ui
  • 1 gele en 1 groene paprika
  • 1 kleine aubergine
  • 2 eetl. olie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 2 merquesworstjes of andere pittige runderworstjes

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groente schoon.
Snijd de ui in snippers, de paprika's in repen en de aubergine in blokjes.
Fruit de ui in de olie glazig.
Bak de paprika en de aubergine enkele minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus een paar minuten pruttelen.
Knip of snijd de worstjes in stukjes en laat ze in de saus gaar worden.
Maak de saus op smaak met peper en weinig zout en meng de gare pasta door de saus.

Bron: Voedingscentrum

Terug