Wokroll met knoflook koriandergroenten

wokroll_knoflook (3K)

  • 1 rode peper
  • 1 ui
  • klein bosje koriander
  • wokolie
  • 600 g grofgesneden wokgroenten
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 1 pak wokrolls
  • 12 slabladeren (kropsla)
  • 100 g gezouten cashewnoten

Snijd de rode peper in smalle ringetjes, snipper de ui en hak de koriander fijn.
Verhit een wok.
Voeg een scheutje olie toe en wok de rode peper met de ui 2 minuten.
Voeg de groenten toe en wok ze 4 minuten mee.
Voeg de woksaus toe en wok nog 2 minuten.
Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Leg blaadjes sla op de wok rolls.
Verdeel de groenten erover.
Bestrooi ze met de koriander en de cashewnoten.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet atjar taugé op tafel.
Deze frisse, zoetzure salade is erg lekker bij deze wok rolls.

Lekker anders kan ook
Voeg op het laatste moment reepjes omelet aan de wokgroenten toe.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf, Kerrie-kokossoep en Ananassalade met verse munt en vanille-ijs toe.

Bron: Conimex

Terug