Gevuld Turks brood met champignons en roomkaas

turks_brood (2K)
voor 6 personen
  • 2 pakjes SoFine Tofu Crums fijn gekruid
  • 2 eetl. olie
  • 2 stelen prei, in ringen
  • 2 rode uien, in stukjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 3 knoflooktenen in plakjes
  • 1½ theel. oregano
  • 1 pakje roomkaas met knoflook (150 g)
  • zout & peper
  • 1 Turks brood (plat 800 g)

Verwarm de oven voor op 150 °C.
Verhit de olie in een wok en roerbak de tofucrums 2 minuten.
Voeg de gesneden groenten toe en roerbak nog 3 minuten.
Voeg dan de champignons en de oregano toe en roerbak nog eens 2 minuten.
Meng de roomkaas door het mengsel en laat het goed heet worden.
Breng op smaak met zout & peper.
Snijd een kap van het brood en hol het uit.
Vul het brood met het mengsel en doe de kap er weer op.
Bevochtig het brood met wat water en plaats het 10 minuten in de oven.
Lékker met een gemengde salade!

Bron: SoFine

Terug