Wokroll met zoetzure vleesreepjes, maïs en tomaat

wokroll_vleesreepjes (2K)

  • 1 blikje maïskorrels
  • 3 grote vleestomaten
  • 1 kleine komkommer
  • wokolie
  • 300 g vleesreepjes
  • Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
  • 1 pak Conimex Wokrolls
  • gebakken uitjes

Laat de maïskorrels uitlekken.
Was en snijd de tomaten in kleine stukjes.
Was en snijd de komkommer in halve plakjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
Schep de maïskorrels en de tomatenblokjes erdoor en roerbak nog 2 minuten.
Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wokroll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer.
Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi royaal met gebakken uitjes.

Op tafel
Knapperige kroepoek naturel is altijd lekker!

Lekker anders kan ook
Beleg de Wok Roll eerst met wat blaadjes sla en vul ze.
Voor wie van een beetje pittig houdt: wok een halve eetlepel sambal oelek mee met de vleesreepjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf kerrie-kokossoep en Aziatische vlaflip.

Bron: Conimex



Terug