Lamsvlees met courgette en paprika

  • 600 g lamsvlees
  • 2 eetl. olie
  • 1 ui
  • 2 theel. komijn
  • 1 theel. koriander
  • 1 theel. chilipoeder
  • 2 eeetl. garam masala
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 2 tomaten
  • 1 theel. zwarte peper
  • 3 dl bouillon
  • zout

Snipper de ui en bak 5 minuten.
Voeg de komijn en de koriander toe en bak 2 à 3 minuten.
Voeg het vlees in stukjes toe en bak het rondom bruin.
Voeg garam masala en chilipoeder toe en bak 2 à 3 minuten.
Voeg de bouillon toe en laat het vlees afgedekt 45 minuten sudderen.
Voeg de courgette, paprika, tomaten en zwarte peper toe en laat alles nog 20 à 25 minuten stoven.
Eventueel zout toevoegen.

Bron: Franksworld
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug