Biefstuk met kruiden-tomatensalsa

voor 2 personen

  • 1 sjalotje
  • 100 g kerstomaatjes
  • 4 takjes peterselie
  • 4 takjes selderij
  • 1 eetl. olie
  • 2 eetl. kappertjes
  • tijm
  • 2 biefstukjes
  • 1 eetl. vloeibare margarine

Maak het sjalotje schoon en snijd het klein.
Was de tomaatjes en halveer ze.
Was de kruiden en knip ze klein.
Fruit de sjalot in de olie glazig.
Bak de tomaatjes 1 minuut mee.
Roer van het vuur af de kruiden en de kappertjes er door.
Laat de salsa afkoelen en maak het op smaak met wat peper en tijm.
Bestrooi het vlees met peper en weinig zout.
Bak de biefstuk in enkele minuten in de hete margarine bruin.
Geef de salsa er bij.

Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug