Zoete soja wokroll met tofu, paksoi en knapperige worteltjes

sojawokroll (2K)

  • 300 g paksoi
  • 150 g geschrapte worteltjes
  • wokolie
  • 1 pakje SoFine Tofu reepjes licht gekruid
  • Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
  • 3 eetl. fijngehakte koriander
  • 1 pak wokrolls
  • gebakken uitjes

Was en snijd de paksoi in reepjes of trek van kleine paksoi alleen maar de blaadjes los.
Snijd de worteltjes schuin in plakjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofu ca. 1 minuut.
Wok de worteltjes 3 minuten mee.
Voeg vervolgens de paksoi toe en wok nog 1 minuut.
Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
Schep de koriander erdoor.
Besprenkel de wokrolls met wat water en verwarm 20 sec. per wokroll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Verdeel het tofumengsel over de wokrolls.
Bestrooi met gebakken uitjes en rol ze op.
Leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet voor een heerlijk smaakaccent mango chutney op tafel.
Geef er de frisse sambal: sambal tjampoer bij voor de pit.

Lekker anders kan ook
Je kunt deze wok rolls ook lekker pittig maken door wat fijngehakte rode peper met de tofu mee te wokken.
En het is ook heel lekker om de wokrolls met grofgehakte cashewnoten in plaats van met gebakken uitjes te bestrooien.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Indiase maïskoekjes en Kokossmoothie met mango.

Bron: Conimex

Terug