Jonge kapucijners met tomaat en ham

voor 2 personen

  • 2 bosuitjes
  • 4 tomaten
  • 1 grote pot jonge kapucijners
  • 100 g ham in dikke plakken
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • mespunt kerrie
  • 1 eetl. mosterd
  • 4 eetl. kookroom

Maak de bosuitjes schoon en snijd ze klein.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
Laat de kapucijners uitlekken.
Snijd de ham in blokjes.
Smoor de ringetjes bosui in de margarine zacht.
Voeg wat kerrie toe.
Roer de mosterd door de kookroom en giet dit mengsel bij de bosui.
Voeg de stukjes tomaat en de kapucijners toe.
Warm het geheel goed door en maak het op smaak met peper.

Menusuggestie
Lekker met kropsla met radijs en komkommer en een dressing zonder olie.

Bron: Voedingscentrum

Terug