Sweet & Sour roll met vleesreepjes, spitskool en abrikozen

roll (2K)

  • 1 kleine spitskool
  • 1 bakje (250 g) gewelde abrikozen
  • wokolie
  • 300 g vleesreepjes
  • Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
  • 1 pak wokrolls

Was en snijd de spitskool in reepjes.
Snijd de abrikozen in kleine stukjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
Schep de spitskoolreepjes erdoor en roerbak nog 3 minuten.
Voeg 6 eetlepels woksaus en de abrikozen toe.
Wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel, rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Om zelf te strooien: zet geraspte kokos en/of seroendeng op tafel.

Lekker anders kan ook
Gebruik in plaats van gewelde abrikozen ander fruit zoals verse blokjes mango of uitgelekte tropische vruchten uit blik.
Bestrooi eventueel met grofgehakte selderij.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Aziatische vlaflip.

Bron: Conimex

Terug