Anti Pasti

antipasti (3K)

  • 4 eetl. tonijn op olijfolie (blik)
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1 eetl. kappertjes
  • aubergines (op olie, potje)
  • courgettes (op olie, potje)
  • 4 eetl. pesto
  • 100 g gemengde sla met frambozendressing
    (olijfolie, frambozenazijn, peper en zout)
  • 200 g Italiaanse vleeswaren
    (salami, mortadella, Parma ham, Italiaanse rollade, spinata romana, fricandeau)
  • paar sprietjes bieslook

Meng de tonijn met de mayonaise en breng op smaak met zout & peper.
Leg op een mooi bord een bedje van sla en garneer met de bieslook.
Maak van de fricandeau ‘roosjes’, vul ze met het tonijnmengsel en bestrooi met de kappertjes.
Maak van de parmaham ‘roosjes’ en vul ze met de pesto.
Verdeel de verschillende vleeswaren over het bord.
Garneer met de overige ingrediënten en besprenkel met de frambozendressing.
Lekker met ciabatta.

Bron: Vlees.nl

Terug