Vol-au-vent van Breydelspek

Breydelspek is lekker kruidig en geeft veel smaak aan dit gerecht, voor 2 personen.

  • 20 cl kippebouillion
  • 100 g juliennegroenten
  • 2 dikke sneden Breydelspek
  • 6 cl room Witte maizena express
  • 2 bladerdeeg videetjes

Groenten in julienne snijden (of diepvries gebruiken).
Breydelspek in lardons snijden.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Kippebouillion doen koken.
Groenten toevoegen en spek toevoegen.
10 minuutjes laten koken en room toevoegen.
Na 10 minuuten verder laten koken en saus binden tot gewenste dikte met maizena.
Ondertussen de bladerdeegkoekjes een vijftal minuutjes in de oven.

Serveertip
Een beetje sla en tomaat, en eventueel een frietje passen perfect bij dit gerecht.

Bron: Smulweb

Terug