Pizza met SoFine Tofu Crums en artisjokharten

crums (1K)

voor 2 personen
  • 1 bakje SoFine Tofu Crums fijn gekruid
  • ½ pak witbroodmix
  • 1½ dl heet water
  • ½ eetl. olijfolie
  • 2 dl tomato fritto (gekruide tomatensaus)
  • 2 knoflooktenen
  • 1 theel. Italiaanse kruiden
  • zout & peper
  • 100 g champignons
  • 1 klein blikje artisjokharten
  • 125 g (buffel) mozzarella

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de witbroodmix met het water en de olie en kneed er snel een soepel deeg van.
Laat het deeg afgedekt en op een warme plaats 15 minuten rijzen.
Rol het daarna uit tot 2 ronde pizza’s.
Meng de tomato fritto met de geperste knoflooktenen, de Italiaanse kruiden en zout & peper naar smaak.
Bestrijk de pizzabodems met het tomatenmengsel.
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes.
Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze doormidden.
Snijd de mozzarella in plakken.
Verdeel de crums over de bodems en beleg de pizza met de champignons, artisjokharten en de mozzarella.
Doe de pizza’s in de oven en bak ze in 15 - 20 minuten goudbruin en gaar.

Bron: SoFine

Terug