Ravioli aperti

voor 2 personen

  • 4 lasagnebladen
  • 2 sjalotjes
  • 200 g (kastanje)champignons
  • 250 g kerstomaatjes
  • 150 g rundertartaar
  • 100 g diepvries doperwtjes
  • oregano
  • 1 eetl. pesto

Breng ruim water voor de lasagne aan de kook.
Maak de sjalotjes, de champignons en de tomaatjes schoon.
Snijd de sjalotjes in snippers, de champignons in plakken en halveer de tomaatjes.
Kook de lasagne gaar vogens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de tartaar in een droge pan gaar en rul.
Bak de sjalotjes mee.
Voeg de champignons en de doperwtjes toe en smoor alles in een paar minuten gaar.
Maak dit op smaak met peper, een beetje zout en wat oregano.
Verwarm de pesto in een pannetje en smoor hierin de tomaatjes zacht.
Leg op 2 borden een lasagnevel en verdeel het vlees-groentemengsel er over.
Dek dit af met de andere lasagnevellen en schep de kerstomaatjes er over.

Bron: Voedingscentrum

Terug