Sweet chili wokroll met kip en cashewnoten

sweet_chili_wokroll (2K)

  • wokolie
  • 300 g kipreepjes
  • 400 g gesneden prei
  • 200 g wortelreepjes
  • Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili
  • 1 pak wokrolls
  • 3 eetl. cashewnoten
  • 2 eetl. fijngehakte koriander

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
Wok vervolgens de prei 2 minuten mee.
Roer er vervolgens de wortelreepjes en ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Hak de cashewnoten grof en schep ze met de koriander door de sweet chilikip en de groenten.
Schep de sweet chilikip op de wok rolls en rol ze op.
Leg ze op 3 of 4 borden.

Op tafel
Zet voor een extra lekker smaakje seroendeng op tafel en geef
er atjar taugé bij om naar eigen smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook
Vervang woksaus Thaise Sweet Chili door woksaus Japanse Teriyaki Honing.
En maak een salade van reepjes ijsbergsla in plaats van wortel.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Rijst-kokosdessert met rode vruchten.

Bron: Conimex

Terug