Caribean wrap

caribean_wrap (3K)

  • 4 originele tortilla wraps
  • 1 eetl. honing
  • 2 eetl. gladde mosterd
  • ½ in fijne reepjes gesneden ijsbergsla
  • ½ verse ananas in dunne plakken gesneden
  • 2 gerookte kipfilets
  • 12 dunne plakjes chorizo
  • 3 eetl. taco saus
  • 4 eetl. gesmolten roomboter
  • 4 eetl. gemalen kokos

Verwarm de tortilla wraps in hun verpakking in de magnetron.
Leg ze nu uit op het werkvlak.
Meng de mosterd met de honing en bestrijk hiermee de wraps.
Strooi de dungesneden ijsbergsla over de wraps.
Leg hierop de dungesneden plakken ananas, de chorizo en de dungesneden gerookte kip.
Bestrijk dit alles met de taco saus en rol de wraps strak op.
Leg ze in een ovenschaal en bestrijk ze met de gesmolten boter.
Bestrooi de wraps vervolgens met de gemalen kokos.
Laat nu in een voorverwarmde oven op 220 °C licht kleuren.
Serveer zo warm mogelijk!

Wijnadvies
Chardonnay, Cercle de la Grappe, Ile de Beau, Frankrijk

Succestip
Gebruik in plaats van gerookte kip bijv. gerookte makreel of gerookte paling.

Bron: Spar Succes recepten

Terug