Currykokosnoedels met kastanjechampignons

curry_kokosnoedels_kastanjechampignons (3K)

  • 300 g bamigroenten met rode peper
  • 5 cl azijn
  • 100 g kastanjechampignons
  • Conimex wokolie
  • 200 g varkensvleesreepjes
  • 1 zakje (kant-en-klare) Conimex woknoedels
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Curry Kokos

Snijd de rode peper (uit het bami pakket) in ringetjes.
Verwijder de zaadjes.
Leg de ringetjes in een schaaltje met de azijn en laat het 15 minuten staan.
Schep de ringetjes uit het vocht en dep ze droog met keukenpapier.
Halveer ondertussen de champignons.
Laat een wok op een hoog vuur heet worden, voeg een scheutje wokolie toe en roerbak hierin de vleesreepjes 4 minuten.
Voeg de champignons, de bamigroenten en de peperringetjes toe en wok 5 minuten mee.
Schep de noedels en de woksaus erdoor en warm goed door.
Verdeel de currykokosnoedels over 2 grote kommen of borden.

Lekker anders kan ook
De peperringetjes worden in azijn gelegd om ze wat van hun scherpte te laten verliezen.
Hoe langer ze in de azijn liggen hoe milder.

Op tafel
Geef er als lekkere smaakmaker seroendeng bij.

Bron: Conimex

Terug