Gewokte currynoedels met lente-ui en asperges

currynoedels_lente-ui (2K)

  • 300 g witte asperges
  • 3 lente-uitjes
  • 75 g cashewnoten
  • wokolie
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Curry Kokos
  • 1 zakje woknoedels

Snijd de harde onderkant (1 - 2 cm) van de asperges af.
Schil de asperges dun.
Snijd de asperges en de lente-uitjes schuin in plakjes.
Hak de cashewnoten grof.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de asperges 5 minuten.
Voeg de lente-uitjes toe en roerbak ze 1 minuut mee.
Voeg de woksaus en de noedels toe en verwarm, 2 minuten.
Schep de cashewnoten erdoor en verdeel over 2 kommen of borden.

Op tafel
Geef er lekker knapperige kroepoek bij.

Lekker anders kan ook
De asperges kunnen worden vervangen door bleekselderij.
Houd de fijne selderijblaadjes van de struik eventueel apart en strooi die voor het eten over het gerecht.

Bron: Conimex

Terug