Wok roll met satévlees en pindasaus

wokroll_satevlees (3K)

  • 600 g magere vleesblokjes
  • 6 eetl. Conimex Wok Marinade
  • 1 komkommer
  • 2 kroppen sla
  • 300 g taugé
  • wokolie
  • 1 beker (40 cl) Conimex Indonesische Pinda Satésaus
  • 2 pakken Conimex Wok Roll
  • seroendeng

Meng de vleesblokjes met de wok marinade.
Laat het 3 minuten staan om te marineren.
Was en snijd de komkommer in dunne plakjes.
Haal de slabladeren los, was en droog de sla.
Leg de sla met de taugé en de komkommer op een schaal.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een klein scheutje olie toe en wok de vleesblokjes 5 minuten.
Doe ze in een schaaltje.
Prik met een vork enkele gaatjes in de folie van de beker satésaus.
Verhit de satésaus 2 minuten in de magnetron (850 watt) en roer hem even door.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Zet de sla, taugé en komkommer, het vlees, de pinda satésaus, de seroendeng en de wok rolls op tafel.
Iedereen kan zelf zijn eigen wok roll vullen en oprollen.

Op tafel
Zet voor een lekker pittig accent ook sambal badjak op tafel en voor een zoetzuur tintje atjar tjampoer.

Lekker anders kan ook
Gebruik Sofine Tofu balletjes of kipreepjes in plaats van vleesblokjes.
En zet ook plakjes banaan op tafel om de wok roll mee te vullen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade toe.

Bron: Conimex

Terug