Roastbeef salade

  • 200 gr. dun gesneden rosbief
  • ½ rode ui, dun gesneden
  • 1 grote tomaat, ontveld en ontpit en in plakjes gesneden
  • evt. 1 groene of rode paprika (ontveld en ontpit en dun gesneden)
  • ½ fles Kraft Catalina Salad dressing of andere tomaten dressing
  • zout & peper naar smaak

Leg de gesneden ui en paprika op een bordje, dek af met een boterham papiertje en doe in de magnetron op vol vermogen 30- 40 sec.
Roer de overige ingrediƫnten met de ui en paprika in een kom.
Dek af met plastic folie en laat in de koelkast de smaken vermengen. (1 à 2 uur).
Deze handeling laat de paprika en de ui knisperig, maar haalt de rauwe smaak uit de groenten.
Kan als dressing op een groene salade gegeten worden of met chiabatta of focaccia.
Hou extra roastbeef en de verdere ingrediƫnten achter, want je zult wel meer moeten maken . . .
Is eigenlijk de volgende dag nog lekkerder.

Dutchess- Sonora - Ca - USA

Terug