Pastasalade met SoFine Tofu Stripes

stripes (1K)

voor 2 à 3 personen
  • 1 pak SoFine Tofu Stripes pittig gekruid
  • 200 gram fusilli of andere pasta
  • zout
  • peper
  • 50 g diepvrieserwtjes
  • 1 kleine rode ui
  • ½ rode paprika
  • 20 kerstomaatjes
  • 3 eetl. olijfolie
  • 30 g rucola
  • 2 eetl. ketchup
  • 1 eetl. witte wijnazijn

Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar in water met zout.
Spoel de pasta af met koud water en laat de fusili uitlekken.
Doe de pasta in een grote kom.
Kook de doperwtjes in water met zout in 5 minuten gaar en giet ze af.
Pel en snipper de ui, snijd de paprika in kleine blokjes, halveer de kerstomaatjes.
Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak de stripes in 3 minuten krokant.
Laat ze afkoelen.
Meng de ketchup met de azijn en de rest van de olie.
Schep de dressing door de pasta.
Meng de ui, paprika, tomaatjes, doperwten, rucola en stripes erdoor.
Plaats de pastasalade tot gebruik in de koelkast.

Bron: SoFine

Terug