Clubsandwich wrap

clubsandwich (2K)

  • 4 originele tortilla wraps
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • 2 gekookte kipfilets
  • 4 eetl. mayonaise van scharreleieren
  • ½ krop groene sla
  • peper en zout
  • 1 grote tomaat in halve, dunne plakken gesneden
  • 2 eetl. gehakte peterselie
  • 1 flesje pittige knoflooksaus
  • boter

Kruid de kipfilets met wat zout en bak ze met wat boter goudbruin en gaar.
Snijd de kipfilets in dunne plakken en houd ze even warm tot gebruik.
Spreid de ontbijtspekplakjes uit op keukenpapier en dek ze af met keukenpapier.
Bak ze nu krokant in de magnetron op 700 watt in ca. 1 minuut.
Halverwege even kijken of het niet te hard gaat.
Warm de wraps even op in een koekenpan.
Bestrijk ze na het opwarmen met de mayonaise en beleg de wraps met sla.
Leg hierop de plakjes kip en kruid deze met peper en zout.
Leg hierop de tomaat en de nog warme spekplakjes.
Rol de gevulde wrap strak op en steek deze vast met kleine prikkers.
Snijd nu de wraps in drie gelijke delen, plaats ze op elkaar en zet ze vast met een lange houten prikker.
Verwijder vervolgens de kleine prikkers.
Bestrooi het geheel met gehakte peterselie.
Zo warm mogelijk serveren.
De saus apart erbij geven.

Wijnadvies
Mateus Rose, Portugal

Succestip
Versier de prikker met olijven en kerstomaatjes.

Bron: Spar Succes recepten

Terug