Gevulde vleesrolletjes

voor 2 personen

  • 2 gedroogde pruimen
  • 2 gedroogde abrikozen
  • ½ dl sinaasappelsap
  • 2 ongepaneerde varkensschnitzels
  • 1 eetl. vloeibare margarine

Spoel de pruimen en abrikozen af.
Verwijder eventueel de pitten van de pruimen.
Laat de pruimen en de abrikozen zacht worden in het sinaasappelsap.
Snijd het fruit in stukjes.
Bestrooi de varkensschnitzels aan beide kanten met peper en een beetje zout.
Verdeel het fruit over het vlees en rul de schnitzels op.
Zet de rolletjes eventueel vast met een stukje katoenen garen of een prikker.
Bak het vlees op matig heet vuur in 25 minuten gaar en bruin.
Maak de jus af met een paar lepels water en het overgebleven sinaasappelsap.

Menusuggestie
Lekker met een bietensalade met mandarijnendressing en aardappelen.

Terug