Tagliatelle met groente en worst

voor 2 personen

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 kleine courgette
  • 200 g rundersaucijsjes
  • 1 eetl. olie
  • 1 gedroogd pepertje
  • ½ blik tomatenblokjes
  • 6 olijven zonder pit
  • 175 - 200 g tagliatelle

Maak de groente schoon.
Snijd de ui en de knoflook in snippers, de bleekselderij in boogjes en de courgette in blokjes.
Knip de saucijsjes in stukjes.
Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook glazig.
Bak de blokjes courgette en de stukjes worst mee en verkruimel het pepertje er boven.
Voeg de tomatenblokjes met sap en de olijven toe en laat de saus 10 minuten sudderen.
Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de saus op smaak met peper, een beetje zout en oregano en schep het door de uitgelekte tagliatelle.

Bron: Voedingscentrum

Terug