Geroerbakte currynoedels met bief

voor 2 personen

  • 150 - 200 g noedels of mie
  • 1 ui
  • 100 g oesterzwammen
  • 4 takjes koriander
  • 150 g rosbief (vleeswaar)
  • 1 eetl. olie
  • ca. 1 eetl. currypasta (potje)
  • citroensap

Kook de noedels in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Maak de ui schoon en snijd hem klein.
Snijd de oesterzwammen in reepjes.
Was de koriander en snijd de blaadjes klein.
Snijd de rosbief in reepjes.
Verwarm de olie in een wok of grote braadpan en fruit hierin de ui glazig.
Bak de currypasta mee tot dit gaat geuren.
Bak de oesterzwammen kort mee.
Voeg de uitgelekte noedels en de rosbief toe en laat alles op hoog vuur heet worden.
Schep er de koriander door en maak op smaak met een paar druppels citroensap.

Menusuggestie
Lekker met komkommersalade.

Bron: Voedingscentrum

Terug