Aardappelgratin met crèmefraîchesaus

  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 uien, in ringen
  • 100 g rode pesto
  • 1 doosje Maggi Crème Fraîche Saus
  • 25 g boter
  • 2 zakjes voorgekookte aardappelschijfjes á 450 g
  • 100 g geraspte jong belegen kaas

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui mooi bruin.
Roer de pesto erdoor.
Bereid de crème fraîche saus met de boter volgens de aanwijzingen.
Schep de aardappelen erdoor.
Doe een derde van het aardappelmengsel in een ingevette ovenschaal.
Verdeel hierover de helft van het uimengsel en herhaal dit.
Dek het geheel af met de rest van het aardappelmengsel en strooi de kaas erover.
Bak de schotel in een voorverwarmde oven op 200 °C in 30 minuten goudbruin en gaar.

Bron: Smulweb

Terug