Spaghetti met tomaat

  • 2 bakjes trostomaten
  • 1 bosje munt, fijngesneden
  • 3 tenen knoflook
  • snufje gedroogde pepers
  • 1½ eetl. kappertjes
  • 2 eetl. grof gesneden platte peterselie
  • flink zout en wat zwarte peper
  • 400 g spaghetti

Halveer de tomaten en het sap boven een kom (lichtjes) eruit knijpen.
Tomaat grof snijden.
Knoflook met een mes kneuzen en in olijfolie bakken tot de knoflook
goudbruin is en vervolgens deze eruit nemen.
Tomaten, de munt en de peper in de olijfolie verhitten en even goed doorwarmen.
Daarna de kappertjes, peper en zout erdoor en warm houden.
De inmiddels volgens de gebruiksaanwijzing gekookte pasta afgieten en mee laten bakken in de saus.
Peterselie erover strooien en even mee laten warmen.
Serveren met Parmezaanse kaas.

Rick Stein, gepubliceerd door Janneke in NL.Culinair

Terug