Macaronischotel met ham

voor 2 personen

  • 1 ui
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  • 175 - 200 g macaroni
  • 1 eetl. olie
  • 1 theel. Provençaalse kruiden
  • paprikapoeder
  • 2 eetl. tomatenketchup
  • 50 g rauwe ham (dikke plak)
  • 50 g achterham (dikke plak)
  • 30 g geraspte belegen 30+ kaas

Maak de groente schoon.
Snijd de ui in snippers, de venkel in reepjes en de courgette in blokjes.
Kook de macaroni in ruim water gaar.
Fruit de ui in de olie glazig.
Voeg de rest van de groente toe met peper, de Provençaalse kruiden, paprikapoeder en de ketchup.
Stoof de groente in 10 minuten gaar.
Snijd de ham in blokjes.
Meng de ham en de uitgelekte macaroni door de groente en warm het geheel goed door.
Geef er de geraspte kaas bij.

Bron: Voedingscentrum

Terug